Helgen kort och gott

Hej allihopa, har inte uppdaterat på ett tag nu.. Men har som sagt haft fullt upp hela helgen..

Natten mellan Torsdag-Fredag så kom Johan hem från jobbet kring 5 på morgonen, var mycket på jobbet och jag var pigg som en lärka när han kom hem, jag somnade om kring 7 på morgonen där någon gång och skulle upp halv 9 och fara och gymma med Britta :)

Britta kom kring 9 sen promenerade vi till gymmet och satte igång. Kom hem kring 11, hoppade in i duschen och gjorde mig klar för en dag i skellefteå med Johan. Vi fick många ärenden gjorda och sedan for vi till Patrik och Daniela för att fika (Patrik fyllde år i Torsdags). Vi for hem kring 5-6 tiden, hade med oss Natalia, deras dotter, för att dom skulle iväg tidigt på Lördag morgon upp till Luleå så vi var barnvakt till Lördagkväll...

På Lördagkvällen när Patrik och Daniela hade hämtat Natalia så gjorde jag och Johan oss klara för Halloween festen som vi var bjudna till, det blev senare än vad vi trodde men vi hade roligt i alla fall :)

Igår fyllde en gammal kompis till mig år, han blev 21 år gammal, han blev lite chockad över att jag kom ihåg hans födelsedag tror jag, men det är roligt :)

Söndagen så låg vi mest och såg tv, for och handlade och åt middag sen blev det i princip att gå och sova... Idag har vi inte heller gjort något mycke, mitt paket från Jotex kom idag, mina julgardiner osv :)

Imorgon blir det att göra gymmet osäkert igen med Britta :) Så jag ska gå och sova nu så jag orkar upp imorgon ;) Gonatt på er alla, har tyvärr inga bilder från Halloween festen men däremot har jag bilder från när jag provade göra fake-sår som jag såg på en tjejs blogg, kommer att länka den och lägga upp bilder på mina "sår".. Hade ju inte allt man skulle ha men det fick duga endå :)
RSS 2.0