Erbjuden ett jobb :)

Ikväll så ringde det en kvinna som erbjöd mej ett jobb, men med tanke på att jag fortfarande går skola så fick det bli ett extra jobb istället :) Arbetar ungefär 10-15 timmar i veckan, om det nu blir att jag tar det.

Snart så ska jag och johan se film och mysa i soffan, ska bli skönt för att jag har dammsugit huset idag, förutom vardagsrummet (där jag är nu) för att där lovade johan att han skulle dammsuga :)

Det blir nog att se Hercules, den är sååå bra :D Vi ville egentligen se Tarzan 2 (tecknade) men den hittade vi inte, så de få väl bli någon annan gång...

Imorgon så blir det att fara till stan igen och kolla om nya kläder till johan, sen så blir det nog fara och hälsa på Patrik o Daniela... Sen så kanske vi far och handlar med mamma eller om vi äter "middag" först, eller vad man nu ska kalla det, för vi ska ju äta middag när vi kommer hem till burträsk med Erika också :)

Nu ha ja inte så mycke mer att säga förutom att jag har varit väldigt arg på våra katter idag för dom har varit totalt omöjliga ^^ haha men men, nu ska ja sluta skriva :P
RSS 2.0