Jadu, vad har hänt?

Fick ett jobb, sen gick det åt skogen så nu är man arbetslös igen. Men jag sörjer inte för det, för just nu sitter jag och gör världens lista på olika företag som ska tas hand om nästa vecka ;)

I helgen har jag och Johan först firat mamma, gått på marknaden och sedan på Lördagskvällen så var vi på fest hemma hos Krille, sedan blev det efterfest hemma hos oss... Tyvärr blev det väldigt sent, kring 4-5 tiden på morgonen, men steg upp ganska tidigt endå :) kring 9-10 tiden...

Har varit riktigt arg den här veckan för att dom håller på och ska gräva och tjoa på kring vårat område, så under dagtid så kan vattnet sluta funka, och om man håller på och tvättar då eller duschar så blir man väldigt arg :P Och idag när dom skulle "skrapa" vägen så skotta dom lite först, och då höll dom på köra sönder vår postlåda, jag blev hur tokig som helst och sa ganska högt: En av våra postlådor är redan trasig (någon omogen person som förstörde den på natten i somras tro ja) och den vi har nu är redan trasig från början, RIV INTE SÖNDER DEN!!!

Men det hjälpte ju inte, dom hörde mej ju inte, men men, dom rev inte sönder den men nu är den sne iställe.. Får fixa den imorgon ;)

Nu ska jag sätta mej och fixa klart min lista sedan hitta på något med Johan :)
RSS 2.0